O nama

Predstavljanje proizvodnje

Od našeg osnutka 1995. godine bavimo se proizvodnjom i distribucijom matičnih rola celuloze i gotovih proizvoda.

Kompletna proizvodnja odvija se na 370.000 mprostora s proizvodnim halama i skladištem u dvije tvornice u Beogradu i Szolnoku sa godišnjim kapacitetima  više od 110.000 tona.

Tvornica u Beogradu, kao veća, opremljena je s tri linije za preradu i proizvodnju tissue celuloze, osam potpunih linija za proizvodnju toaletnog papira i papirnatih ručnika, jednom linijom za proizvodnju salveta te četiri linije za higijenske uloške.

Tvornica u Szolnoku opremljena je s dvije linije za preradu i proizvodnju matičnih rola (celuloze) te četiri potpune linije za proizvodnju toaletnog papira i papirnatih ručnika.

Proizvodimo širok spektar proizvoda papirne konfekcije koji svojom kvalitetom, dizajnom i pristupačnom cijenom u potpunosti zadovoljavaju želje korisnika. Svi naši proizvodi su proizvedeni od visokokvalitetnih celuloznih vlakana iz obnovljivih izvora.

Koristimo kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web stranice slažete se s uvjetima korištenja. Kliknite ovdje i saznajte više informacija.Close